Zdravím,
parametry zdroje by měly být v pořádku. Nedozvěděl jsem se z toho, kde je na výstupní konektoru plus (obvykle bývá uvnitř, což je správně, ale nemusí to tak být). Bohužel se obávám, že ani tak to nebude fungovat, protože centrála má konektor 2.1 a Váš zdroj 2.5. Tak jedině přes redukci, jinak to nepůjde použít. Konektor 2.1 je menší.
Zvýšení napětí v centrále TCS1
Re: Zvýšení napětí v centrále TCS1
Pomohl Vám tento příspěvek, dejte prosím srdíčko. ❤
Vyřešil tento příspěvek Váš problém, označte jej prosím jako vyřešeno. ✔ - Pomůžete tak ostatním, kteří mohou mít podobný problém.
Děkujeme ZAVAVOV
Vyřešil tento příspěvek Váš problém, označte jej prosím jako vyřešeno. ✔ - Pomůžete tak ostatním, kteří mohou mít podobný problém.
Děkujeme ZAVAVOV
Dobrý den
Bohužel Vás musím zklamat, poněvadž jste se tentokrát netrefil. Měření digitál šuplerou obvodu vstupních konektorů zdrojů jak TCS1 tak dotyčného, je naprosto shodné a pohybuje se v toleranci desetin! 5,45 u TCS a 5,50 u toho zdroje.
Plus je vevnitř, mínus venku. Napětí tento zdroj po změření generuje 19,44V.
Tož jsem ho zapojil a potom poreferuji, jestli to byl dobrý nápad a vůbec nějaký přínos pro kouřivost.
Děkuji
S pozdravem
apa
Bohužel Vás musím zklamat, poněvadž jste se tentokrát netrefil. Měření digitál šuplerou obvodu vstupních konektorů zdrojů jak TCS1 tak dotyčného, je naprosto shodné a pohybuje se v toleranci desetin! 5,45 u TCS a 5,50 u toho zdroje.
Plus je vevnitř, mínus venku. Napětí tento zdroj po změření generuje 19,44V.
Tož jsem ho zapojil a potom poreferuji, jestli to byl dobrý nápad a vůbec nějaký přínos pro kouřivost.
Děkuji
S pozdravem
apa
Takže ježdění mohu zabalit!
Nelze v aplikaci přejít od páté lokomotivy na další!!!
Uzavře to vstup
Nelze v aplikaci přejít od páté lokomotivy na další!!!
Uzavře to vstup